cahya Travel. Lan pindhah alam bébas

Ultra-lampu aluminium alloy pigura, gampang kanggo Master kanggo beban everyoneess, lan liyane wektu kanggo kesenengan.
  • aplikasi
  • City panuduh
  • Ekspor Pasar Utama
  • Asia, Eropah, Australia, Amerika, Afrika Utara
  • Packaging & Kintunan
  • FOB Port: Ningbo / Shanghai Lead Time: 15-30days Packaging Size: 1650 × 380 × 1000mm bobot Net: 46,4 KGS Unit saben Ekspor Carton: 1 bobot Gross: 47,4 KGS
  • Pembayaran & Delivery
  • cara pembayaran: Advance TT, T / T, Western Union, Paypal
  • Details Delivery: Ing 30-50days sawise Nyantosakaké urutan

Mbukak kunci karo siji klik

Iku janjinipun 100 kilometer. Iku cilik. Nanging luwih dawa Super baterei-capacity.But mung 4.8kg. Diinstal nganggo sistem BMS intelektual baterei-Manajemen, tanggungan pepak safety baterei
  • Vehicle Electric
  • aplikasi
  • City panuduh
  • Ekspor Pasar Utama
  • Asia, Eropah, Australia, Amerika, Afrika Utara
  • Packaging & Kintunan
  • FOB Port: Ningbo/Shanghai Lead Time:15-30days Packaging Size:1650×380×1000mm Net weight: 46.4 KGS Units per Export Carton:1 Gross weight:47.4 KGS
  • Pembayaran & Delivery
  • cara pembayaran: Advance TT, T / T, Western Union, Paypal
  • Details Delivery: Ing 30-50days sawise Nyantosakaké urutan

Dhewe "Jarvis"

A sekretaris pribadi lan utimate nunggang assistant.Smart App kanggo Android lan iOS, Ayo ngontrol Kabèh apa wae pengin ing kapan
  • Vehicle Electric
  • aplikasi
  • City panuduh
  • Ekspor Pasar Utama
  • Asia, Eropah, Australia, Amerika, Afrika Utara
  • Packaging & Kintunan
  • FOB Port: Ningbo / Shanghai Lead Time: 15-30days Packaging Size: 1650 × 380 × 1000mm bobot Net: 46,4 KGS Unit saben Ekspor Carton: 1 bobot Gross: 47,4 KGS
  • Pembayaran & Delivery
  • cara pembayaran: Advance TT, T / T, Western Union, Paypal
  • Details Delivery: Ing 30-50days sawise Nyantosakaké urutan

Njaluk tengen kabeh

  • desain modul
  • sawetara kabèh saka bagean praktis
  • Atur kanggo kondisi sembarang kapan

Iku mangerténi kabeh kabutuhan lan
janjinipun nunggang luwih aman

penundaan Central
  • Vehicle Electric
  • aplikasi
  • City panuduh
  • Ekspor Pasar Utama
  • Asia, Eropah, Australia, Amerika, Afrika Utara
  • Packaging & Kintunan
  • FOB Port: Ningbo / Shanghai Lead Time: 15-30days Packaging Size: 1650 × 380 × 1000mm bobot Net: 46,4 KGS Unit saben Ekspor Carton: 1 bobot Gross: 47,4 KGS
  • Pembayaran & Delivery
  • cara pembayaran: Advance TT, T / T, Western Union, Paypal
  • Details Delivery: Ing 30-50days sawise Nyantosakaké urutan