Патување светлина. И одат дивите

Ултра-лесна алуминиумска рамка легура, лесно да го совладате за everyoneess товар, и повеќе време за задоволство.
 • апликации
 • град истражувач
 • Главни извозни пазари
 • Азија, Европа, Австралија, Америка, Северна Африка
 • Пакување и Испорака
 • ФОБ пристаниште: Ningbo / Шангај Водач Време: 15-30days Пакување Големина: 1650 × 380 × 1000mm Тежина на апаратот: 46,4 килограми единици на извоз картон: 1 Бруто Тежина: 47,4 килограми
 • Плаќање и испорака
 • Начин на плаќање: напредување ТТ, T / T, Western Union, PayPal
 • Испорака Детали: Во рок од 30-50days по потврдувањето на Нарачката

Отклучите со еден клик

Тоа ви ветува 100 километри. Тоа е мал. Но, тоа трае долго супер батерии capacity.But само 4.8kg. Инсталирани со системот BMS интелектуална батерии за управување, целосна гаранција за безбедноста на батерија
 • електрични возила
 • апликации
 • град истражувач
 • Главни извозни пазари
 • Азија, Европа, Австралија, Америка, Северна Африка
 • Пакување и Испорака
 • FOB Port: Ningbo/Shanghai Lead Time:15-30days Packaging Size:1650×380×1000mm Net weight: 46.4 KGS Units per Export Carton:1 Gross weight:47.4 KGS
 • Плаќање и испорака
 • Начин на плаќање: напредување ТТ, T / T, Western Union, PayPal
 • Испорака Детали: Во рок од 30-50days по потврдувањето на Нарачката

Свој "Џарвис"

А личен секретар и utimate јава assistant.Smart App за Android и iOS, нека ти се контролира она што сакате во секое време
 • електрични возила
 • апликации
 • град истражувач
 • Главни извозни пазари
 • Азија, Европа, Австралија, Америка, Северна Африка
 • Пакување и Испорака
 • ФОБ пристаниште: Ningbo / Шангај Водач Време: 15-30days Пакување Големина: 1650 × 380 × 1000mm Тежина на апаратот: 46,4 килограми единици на извоз картон: 1 Бруто Тежина: 47,4 килограми
 • Плаќање и испорака
 • Начин на плаќање: напредување ТТ, T / T, Western Union, PayPal
 • Испорака Детали: Во рок од 30-50days по потврдувањето на Нарачката

Добие право на сè

 • модуларен дизајн
 • Целиот спектар на практични делови
 • Се прилагоди на било која состојба во секое време

Таа знае сите ваши потреби и
ви ветува побезбедно возење

Централна суспензија
 • електрични возила
 • апликации
 • град истражувач
 • Главни извозни пазари
 • Азија, Европа, Австралија, Америка, Северна Африка
 • Пакување и Испорака
 • ФОБ пристаниште: Ningbo / Шангај Водач Време: 15-30days Пакување Големина: 1650 × 380 × 1000mm Тежина на апаратот: 46,4 килограми единици на извоз картон: 1 Бруто Тежина: 47,4 килограми
 • Плаќање и испорака
 • Начин на плаќање: напредување ТТ, T / T, Western Union, PayPal
 • Испорака Детали: Во рок од 30-50days по потврдувањето на Нарачката