lehta të udhëtimit. Dhe të shkojnë të egra

Ultra-light alumini kornizë aliazh, të lehtë për të zotëruar për barrë everyoneess, dhe më shumë kohë për kënaqësi.
 • Aplikimet
 • explorer qytetit
 • Kryesore Rajonet e eksportit
 • Azi, Evropë, Australi, Amerikën, Afrikën e Veriut
 • Packaging & Dërgesë
 • FOB Port: Koha Lead Ningbo / Shanghai: 15-30days Paketimi Size: 1650 × 380 × 1000mm Pesha neto: 46.4 KGS njësi në Export kartoni: 1 Pesha bruto: 47.4 KGS
 • Pagesa & dorëzimit
 • Metoda e pagesës: Advance TT, T / T, Western Union, Paypal
 • Detajet për dorëzim: Brenda 30-50days Pas konfirmimit të rendit

Hape me një klik

Kjo ju premton 100 kilometra. Është e vogël. Por ajo zgjat gjatë Super bateri-capacity.But vetëm 4.8kg. Instaluar me sistemin BMS intelektuale bateri-menaxhimit, siguri të plotë për sigurinë e baterisë
 • automjeteve elektrike
 • Aplikimet
 • explorer qytetit
 • Kryesore Rajonet e eksportit
 • Azi, Evropë, Australi, Amerikën, Afrikën e Veriut
 • Packaging & Dërgesë
 • FOB Port: Ningbo/Shanghai Lead Time:15-30days Packaging Size:1650×380×1000mm Net weight: 46.4 KGS Units per Export Carton:1 Gross weight:47.4 KGS
 • Pagesa & dorëzimit
 • Metoda e pagesës: Advance TT, T / T, Western Union, Paypal
 • Detajet për dorëzim: Brenda 30-50days Pas konfirmimit të rendit

tuaj "Jarvis"

Një sekretar personal dhe utimate hipur assistant.Smart App për Android dhe iOS, Le të ju kontrollojë çdo gjë çdo gjë që ju dëshironi në çdo kohë
 • automjeteve elektrike
 • Aplikimet
 • explorer qytetit
 • Kryesore Rajonet e eksportit
 • Azi, Evropë, Australi, Amerikën, Afrikën e Veriut
 • Packaging & Dërgesë
 • FOB Port: Koha Lead Ningbo / Shanghai: 15-30days Paketimi Size: 1650 × 380 × 1000mm Pesha neto: 46.4 KGS njësi në Export kartoni: 1 Pesha bruto: 47.4 KGS
 • Pagesa & dorëzimit
 • Metoda e pagesës: Advance TT, T / T, Western Union, Paypal
 • Detajet për dorëzim: Brenda 30-50days Pas konfirmimit të rendit

Të marrë të drejtën e çdo gjë

 • dizajn modular
 • gamë të tërë të pjesëve praktike
 • Të përshtaten me çdo kusht në çdo kohë

Ajo di të gjitha nevojat tuaja dhe
ju premton një hipur më të sigurt

pezullimi qendrore
 • automjeteve elektrike
 • Aplikimet
 • explorer qytetit
 • Kryesore Rajonet e eksportit
 • Azi, Evropë, Australi, Amerikën, Afrikën e Veriut
 • Packaging & Dërgesë
 • FOB Port: Koha Lead Ningbo / Shanghai: 15-30days Paketimi Size: 1650 × 380 × 1000mm Pesha neto: 46.4 KGS njësi në Export kartoni: 1 Pesha bruto: 47.4 KGS
 • Pagesa & dorëzimit
 • Metoda e pagesës: Advance TT, T / T, Western Union, Paypal
 • Detajet për dorëzim: Brenda 30-50days Pas konfirmimit të rendit