lampu Travel. Tur muka liar

Ultra-lampu aluminium bingkai alloy, gampang ngawasaan pikeun beungbeurat everyoneess, sarta leuwih waktos keur pelesir.
  • aplikasi
  • kota ngajajah
  • Ékspor Pasar Utama
  • Asia, Eropa, Australia, Amerika, Afrika Kalér
  • Bungkusan & kiriman
  • FOB Port: Ningbo / Shanghai Diterangkeun Time: 15-30days bungkusan Ukuran: 1650 × 380 × 1000mm beurat Net: 46,4 KGS Unit per Ékspor karton: 1 beurat Kasar: 47,4 KGS
  • Pembayaran & Taliwang
  • Metoda pembayaran: sateuacanna TT, T / T, Western Union, PayPal
  • Rincian pangiriman: Dina 30-50days sanggeus confirming ordo

Muka konci kalayan salah klik

Eta janji anjeun 100 kilometer. Ieu leutik. Tapi lasts lila Super batré-capacity.But ukur 4.8kg. Dipasang kalawan sistem BMS intelektual batré-manajemén, jaminan lengkep pikeun kaamanan batré
  • Vehicle listrik
  • aplikasi
  • kota ngajajah
  • Ékspor Pasar Utama
  • Asia, Eropa, Australia, Amerika, Afrika Kalér
  • Bungkusan & kiriman
  • FOB Port: Ningbo/Shanghai Lead Time:15-30days Packaging Size:1650×380×1000mm Net weight: 46.4 KGS Units per Export Carton:1 Gross weight:47.4 KGS
  • Pembayaran & Taliwang
  • Metoda pembayaran: sateuacanna TT, T / T, Western Union, PayPal
  • Rincian pangiriman: Dina 30-50days sanggeus confirming ordo

Sorangan "Jarvis"

A sekretaris pribadi jeung utimate tunggang assistant.Smart App pikeun Android sarta ios, Hayu Anjeun ngadalikeun Sagala naon rék di kapan
  • Vehicle listrik
  • aplikasi
  • kota ngajajah
  • Ékspor Pasar Utama
  • Asia, Eropa, Australia, Amerika, Afrika Kalér
  • Bungkusan & kiriman
  • FOB Port: Ningbo / Shanghai Diterangkeun Time: 15-30days bungkusan Ukuran: 1650 × 380 × 1000mm beurat Net: 46,4 KGS Unit per Ékspor karton: 1 beurat Kasar: 47,4 KGS
  • Pembayaran & Taliwang
  • Metoda pembayaran: sateuacanna TT, T / T, Western Union, PayPal
  • Rincian pangiriman: Dina 30-50days sanggeus confirming ordo

Meunang hak sagalana

  • desain Modular
  • rentang sakabeh bagian praktis
  • Adaptasi jeung kondisi naon kapan

Eta weruh sagala pangabutuh anjeun sarta
janji anjeun tunggang aman

gantung sentral
  • Vehicle listrik
  • aplikasi
  • kota ngajajah
  • Ékspor Pasar Utama
  • Asia, Eropa, Australia, Amerika, Afrika Kalér
  • Bungkusan & kiriman
  • FOB Port: Ningbo / Shanghai Diterangkeun Time: 15-30days bungkusan Ukuran: 1650 × 380 × 1000mm beurat Net: 46,4 KGS Unit per Ékspor karton: 1 beurat Kasar: 47,4 KGS
  • Pembayaran & Taliwang
  • Metoda pembayaran: sateuacanna TT, T / T, Western Union, PayPal
  • Rincian pangiriman: Dina 30-50days sanggeus confirming ordo